FOTOAFWERKING


 

Lamineren

Ook wel UV-bescherming of beschermfilter genoemd is de 'onzichtbare' laag die over de foto wordt geplaatst. Ook hier keuze uit glanzend, mat of hoogglans. Alle beschermfilters zijn automatisch ook een anti-kraslaag.

Opkleven

U wil uw foto gebruiken aan de muur in uw woning of kantoor, op een beurstand of in de toonzaal van uw winkel, tegen uw gevel, allemaal perfect mogelijk. Wij kleven uw gedrukt beeld op de juiste ondergrond. Dibond, Forex, Gaterfoam, alles is mogelijk, in diktes van 1mm tot 18mm. Samen kiezen wij het juiste materiaal voor het juiste doel, zowel voor binnen toepassingen, als buitentoepassingen met garanties tot wel 10 jaar!

Diasec®

Een gepatenteerd systeem voor het mooiste fotografisch resultaat is ongetwijfeld sinds meer dan 40 jaar het diasec® procede. Zonder verlijming, maar met een speciale chemische reactie wordt uw fotoprint tegen de achterzijde van een plexiglas plaat gemonteerd. De exclusieve hoogglanslook geeft diepte aan uw foto en zorgt voor een optimale bescherming van uw beeld. De achterzijde van uw foto werken we af met een dibond of plexiglas paneel.

ChromaLuxe

ChromaLuxe is de leider in "high definition".
Het productieproces gebruikt de allernieuwste technologie om de hoogste kwaliteit "prints op metaal", "houten fotopanelen" en "tafelbladen" te bekomen.
Beter bestaat niet! Het verbluffende resultaat en de haarscherpe kwaliteit van ChromaLuxe ontstaan door de sublimatie-techniek. Met deze druktechniek wordt een foto niet bovenop de plaat geprint maar worden de kleuren één met de plaat. Sublimatie is een fullcolor printtechniek en voltrekt zich met intense hitte en een stukje magie.

Spieraam / canvas

De 'klassieke' canvas of schilderdoek kan natuurlijk niet ontbreken. Ook hier zijn XXL formaten mogelijk. Formaat en dikte van de kader kan in overleg bepaald worden. 'ASAP' leveringen zijn uiteraard steeds mogelijk!

Lichtbakken/alu-'slim-frame'

Ons uniek én betaalbaar slim-frame is waarachtig een fantastisch product. Verkrijgbaar in verschillende dikte en formaten is dit het perfecte instrument om strak en tijdloos uw interieur, toonzaal, beursstand om te vormen tot een ware eyecatcher. Optioneel is een lichtbaksysteem met LED-verlichting mogelijk zodat ook ’s avonds uw beeld zichtbaar blijft. Opmerkelijk aan dit systeem is dat de print van het beeld op enkele minuten tijd kan gewijzigd worden. Dit door het ingenieuze speciale rubberen bar die rondom gestikt wordt.

Ophangsysteem

Optioneel voorzien wij uw de panelen met een ophangsysteem. Achteraan worden aluminium profielen verlijmd. Hierdoor krijgt u een ‘onzichtbaar’ en zwevend effect als u het materiaal ophangt.